Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

dvd in auto

4 antwoorden
  • mijn dvd speler van comand in mij auto stopt met spelen als hij ik ga rijden. is hier wat tegen te doen om dit uit te schakelen ? wie kan mij helpen ?????? tevens wil ik hem regio vrij maken !!!
  • Aangezien het hierbij om een niet standaard DVD speler gaat acht ik de kans klein dat hiertoe via deze kanalen mogelijkheden vindt om hem regiovrij te maken. Heb je de dealer al gevraagd? Ik neem aan dat hij in een Mercedes zit? Ik wee dat er voor de BWM wel mogelijkheden bestaan, maar ik geloof niet dat dit dezelfde speler is. BTW Het uitschakelen van de dvd mode tijdens het rijden lijkt me niet voor niks! Volgens mij gaat dit via de boordcomputer (dus software). Ook hiervoor heb je volgens mij alleen maar een kans van slagen via de dealer.
  • Hij zit inderdaad in een mercedes. De dealer kan me niet helpen. En ik weet dat het niet voor niks is, maar het is niet verboden om te kijken tijdens het rijden, dus ik wil hem eigenlijk gewoon laten spelen onder het rijden. En als ik eigenlijk eerlijk ben gaat het meer om het kunnen dan om het nut ervan. ;) Het leek me gewoon een uitdaging om dit te kunnen doen. grtjs leon
  • Ik weet precies wat je bedoelt, maar dit soort installaties worden nog te weinig verkocht. Daarom zal het moeilijk zijn een oplossing te vinden. Ik heb een zakenrelatie met een BMW 530 die zijn speler wel heeft laten ombouwen, zodat hij speelt tijdens het rijden. Deze ombouw is door BMW in Duitsland gedaan. Misschien een tip om daar een te kijken. In Duitsland zijn ze immers verder met dat spul dan bij ons. Succes ermee.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.