Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

winRAMP

8 antwoorden
  • Hoi, Al jaren gebruik ik winamp. Nu ben ik een paar maanden met 3.0 bezig en het bevalt me niet. Veel plug-in's die ik verzameld heb (2.x) werken niet of niet goed in 3.0. in 2.x had ik eigelijk al een hekel aan al die plug-in's en hoe deze werkte. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe player (freeware natuurlijk). Deze moet het volgende kunnen: mp3,wav afspelen vertragen(met pitch correctie) playlist of iets dergelijks met wel een goed beheer. jubox functie equalizer volume silence remover (eventueel) voice remover (eventueel) Wie weet er zoiets of iets wat er dicht bij in de buurt komt Liefst alles in de tool zonder plugin's. Een codec als plugin vind ik dan weer niet zo erg. vooruit bedankt!
  • wrom ga je dan niet met de doorontwikkelde 2 versie van winamp spelen volgens mij zijn ze nu alweer ergens bij 2.91 ofzo ... Ze hebben niet voor nix nadat winamp 3.0 is uitgekomen, doorgepuzzeld met de toenmalige 2.7 ...
  • Volg FoxieRotjeKnor, Winamp 3 is echt waardeloos. Ik heb het een keer geporbeerd, maar binnen een week verwijderd. Gebruik nu met plezier WinAmp 2.91. Nooit problemen mee. Het grote nadeel van WinAmp 3 vind ik dat 'ie ook films wil afspelen, terwijl die daar TOTAAL niet voor geschikt is. Houdt het op WinAmp 2. veel beter.
  • Gebruik gewoon media player 9, speelt alles af en heeft een uitgebrijde media library
  • lol Ik gebruik zelf eigenlijk nog liever winamp 3 dan mediaplayer ...
  • Probeer eens [url=http://www.musicmatch.com/]MusicMatch JukeBox[/url], bevalt mij uitstekend.
  • Da's gelijk een vrij groot programma. Dat moet eerst geladen worden, wat weer tijd kost. Het voordeel van WinAmp is dat het klein is, en snel geladen is.
  • [quote:0dec6285ca="FoXiERotjEknoR"]Ik gebruik zelf eigenlijk nog liever winamp 3 dan mediaplayer ...[/quote:0dec6285ca] Ik gebruik dan ook mediaspeler 6.4 :D

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.