Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Media Player loopt vast...

6 antwoorden
  • Beste, ik heb vandaag een DVD'tje gebrand op een DVD rewriteable. DVD-RW. Nu wil ik deze DVD in een stand alone afspelen dat werkt niet... Kan ik begrijpen want heb niet zo'n dure DVDspeler. Maar ook met de brander in mijn PC wil hij niet afspelen. Als ik dat probeer loopt Media Player vast. Wie kan mij helpen? alvast ebdankt
  • Heb je het alleen met Mediaplayer geprobeert? Zo ja, probeer eens een andere player, misschien dat het dan wel lukt.
  • Je moet de specs van je DVD spelers (zowel pc als stand alone) nalezen. Kunnen ze wel DVD-RW lezen ? De prijs van een stand alone speler heeft niets ermee te maken. Meestal kunnen die cheepo's wel van alles lezen en A-merk niet.
  • [quote:83fe9dbc47="fletcher"][b:83fe9dbc47]Maar ook met de brander in mijn PC wil hij niet afspelen[/b:83fe9dbc47][/quote:83fe9dbc47]Um hij gebruikt de brander waarmee hij diezelfde DVD net gebrand heeft, Bosje! Dat zou wel heel vreemd zijn als een brender zijn eigen schijfjes niet kan lezen!
  • [quote="General X"][quote="fletcher"][b]Maar ook met de brander in mijn PC wil hij niet afspelen[/b][/quote]Um hij gebruikt de brander waarmee hij diezelfde DVD net gebrand heeft, Bosje! Dat zou wel heel vreemd zijn als een brender zijn eigen schijfjes niet kan lezen![/quote] Vind ik dus ook heel raar... En wat betreft m'n stand alone.. die leest wel gewonen gebrande DVD's maar niet deze rewriteable dus heel raar. Zal even een andere speler proberen? Nog goede suggesties?
  • Op je standalone zal hij ut zoieso niet doen. Die kunnen meestal geen RW aan. Meschien wel maar dat moet je even in je boekej opzoeken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.