Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

CD/DVD speler doet raar

4 antwoorden
  • Hallo forum. Mijn CD/DVD speler doet raar. Laatst installeerde ik nog een nieuw spel voor mijn pc. Toen de installatie bij 64% was hoorde ik TIK...TIK...TIK enz. Pas na een half uur was het weg, en sprong het installatie voortgangsmeter op 65%. Vlak bij het eind van de installatie hetzelfde liedje. Ik kan nog wel opmerken dat er toen .mp3 bestanden werden gekopierd. Maak dat dan uit? Het was een gewone DVD speler. De CD-lees snelheid was 50x Weet iemand wat dit kan zijn? :-? tkfmuller
  • moeilijk te zeggen, je zou het zelf moeten zien en horen. Doet hij dit bij ALLE cd´s ? Of alleen deze ? Normaliter zou je denken dat er een gedeelte vd cdr niet goed is beschreven, het systeem gaat dan een retry uitvoeren en dat kan best lang duren. Lijkt dus eerder op een rotte cd ? Spel intalleren , originele cd ? Ja, bij de winkel om een nieuwe vragen. Veligheidskopie ? Dan is die niet goed aangmaakt.
  • Nee, hij doet het ook bij andere cd's Maar bij deze cd extra lang. Het is een originele cd Er zitten duidelijk geen krassen op de cd omdat die weinig gebruikt is. Het is een spel van een paar jaar oud, en toen was het in de aanbieding, dus ik vrees dat Intertoys mij geen nieuwe cd kan geven van dit spel (Fifa 99)
  • schoonmaken de cd speler met een lens cleaner of zo. Verse windows install dan weet je zeer dat het niet aan een brakke windows ligt. Kan je hem in Dos mode goed benaderen? Ja, probeer de inhoud vd betreffende cd te kopieren naar de hd.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.