Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Goede versterker ?

4 antwoorden
  • Ik ben vanplan om mij voor kerstmis een Sony STR-DE685 receiver te gaan halen (vragen aan ouders 8) ) . Maar is dit wel een goede keuze ? Ik vind de receiver qua specs wel zéér goed en que € ook . Maar vinden jullie dit een goede keuze ?
  • Lijkt me een degelijke receiver. Bij Sony heb je niet snel een echte miskoop. Maar wat is een goede keuze? Je selectiecriteria bepaal je natuurlijk zelf maar waarom zou je voor deze kiezen? Als je je beweegredenen aangeeft, kunnen andere dat misschien bevestigen.
  • Ik heb zelf een Sony STR-DE475, en ik moet zeggen dat ik daar zeer tevreden over ben. Goede geluidsweergave, je kan veel dingen regelen, vrij ruime aansluitmogelijkheden en hij was niet erg duur.
  • Ik ga deze versterker eigenlijk gewoon kopen omdat is het geluid eens wat harder wil zetten afentoe. Want nu met mijn creative inspire 5.1 5100 kun je niet alles openzetten zodat da ramen beginnen te daveren eh :D . Ook heb'k graag veel fucties voor de prijs en kwaliteit natuurlijk. Zo ben'k op deze sony receiver uitgekomen :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.