Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

PC herkent NEC1300A niet

5 antwoorden
  • Ik heb net mijn CD-RW gewisseld voor een NEC 1300A DVD RW. Hij ziet wel dat het om de NEC speler gaat, maar vervolgens kan ik geen drivers installeren. XP geeft aan dat er geen geschikte drivers zijn voor deze spelers. Wat doe ik fout?
  • Welk besturings systeem? Staat hij als master of slave geschakeld? In iedergeval de zelfde instelling als je CD writer (meestal slave) Vanuit de doos staan apparaten standard op master
  • als je hem als brander wil gebruiken moet je brander software installeren, en evt bij de maker van de bransoftware de laatste recorder updates ophalen (is de nec pas op de markt ??)
  • [quote:8fcb545d6e="Bosje"]als je hem als brander wil gebruiken moet je brander software installeren, en evt bij de maker van de bransoftware de laatste recorder updates ophalen (is de nec pas op de markt ??)[/quote:8fcb545d6e] Mee eens. Ik heb afgelopen weekend ook een NEC1300A gekocht en ingebouwd (XPProSP++). Hij zag 'm meteen als cd-speler, branden was pas mogelijk na wat software aanpassingen. Ik gebruikte bij m'n vorige cd-rw Nero5.5xx maar die kon niet met de NEC overweg. Toen m'n oude Adaptec EasyCDCreator 5 Platinum maar weer geinstalleerd die ik ooit gekocht heb, deze had een upgrade nodig maar toen zag ie de DVD-brander wel. Suc6
  • Ik heb van de week gelezen dat de NEC branders pas in de latere nero versies (volgens mij pas vanaf 5.5.10.35) ondersteund worden. Bij mij werd de brander eerst ook niet herkend.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.