Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Wie kan me helpen ????????

Jakobvk
7 antwoorden
 • Hallo,

  Ik wil graag dvd's gaan downloaden maar ik heb geen flauw idee waar ik beginnen moet. Wie weet een aantal goede nederlandstalige sites waar de echte beginner terecht kan om de weg te vinden in deze wereld?
  Alle tips, suggesties, links etc zijn welkom.

  Bij voorbaat dank,

  Annelies
 • :o . Wat een vraag zeg. Volgens mij gaat hier een slotje op :P
 • DVD's downloaden??? die moet je toch echt in de winkel kopen, ik heb in ieder geval nog nooit een spindeltje uit m'n modem zien komen. :wink:
 • Sorry hoor,

  Ik dacht dat downloaden mocht, alleen branden (kopieren dus) niet.

  Helaas
 • Nou niet de benauwd. De uitgever achter deze site geeft blaadjes uit met 120 Tips voor KaZaA en dergelijke…. Kortom, ik zou eens zo een blaadje kopen (Tips&Trucs Oktober geloof ik, Internet Tips&Trucs meerdere malen, Computer!Totaal trouwens ook).

  We hebben hierover al vaker discussies gehad. Downloaden op zich is een netwerktechniek, het overtreden van de auteurswet niet correct en strafbaar. Zolang we de vraagstelling en het beantwoorden beperken tot het meer legale deel, zoals waar vind ik de kennis om die DVD's mee te gaan zoeken, mag je van mij hier je gang gaan.

  groetjes Edmond
 • Volgende keer svp graag een duidelijk onderwerp in je topic. Wie kan me helpen is zo algemeen! :(
 • Even ter duidelijkheid!

  Het downloaden van films en muziek voor eigen gebruik is in Nederland [b:dc7c0afe7e]niet[/b:dc7c0afe7e] strafbaar. Het branden op CD's of DVD's is, mits voor eigen gebruik, [b:dc7c0afe7e]niet[/b:dc7c0afe7e] strafbaar.

  Het aanbieden of kopieren voor derden is [b:dc7c0afe7e]wel[/b:dc7c0afe7e] strafbaar.

  Het downloaden van software is [b:dc7c0afe7e]ten aller tijden[/b:dc7c0afe7e] strafbaar.

  Voor het downloaden van films is Kazaa Lite of Bit Torrent zeer geschikt.

  Mijn verzameling films is inmiddels >500. :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.