Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Arita DVD -RW 2X en pioneer dvr 106 D

4 antwoorden
  • Ik ben niet in staat bovenstaande dvd's te lezen! Ik heb er 10 kgekocht op de hcc. Nero speed geeft aan dat het type wel -RW is maar daar blijft het bij! Er wordt zelfs geen grootte weer gegeven! Is er nog een mogelijkheid die dingen aan de praat te krijgen of in de vuilnisbak? Hans.
  • DVD-speler flashen naar laastste versie. Misschien lukt het dan
  • Het lijkt wel of de klok zeven jaar is teruggedraait, toen werd het medium CD-R (RW) gemeengoed, met dezelfde problemen die we nu meemaken. Schrijvers niet kompatibel met sommige media; kan wel beschreven worden door de ene, niet door een andere, kan wel gelezen worden door deze maar niet door die... , draait wel op PC, niet op stand-alone, kortom het hele zootje wat we hebben meegemaakt met CDR herhaalt zich nu voor DVDR. Enig lichtpunt;over een jaartje zijn die problemen wel opgelost. Eddy :wink:
  • Ik had nog een lijst van DVDhelp.com uitgedraaid, de meesten hadden met Arita geen problemen. Enne de laatste firmware 1.7 zit al op de pioneer! Dus ik begrijp weggooien of misschien wil iemand ze overnemen voor een zacht prijsje? Hans.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.