Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Ondertiteling dvd te klein op tv

3 antwoorden
  • Ik speel mijn dvd's af op de computer en kijk ze via m'n tv-out op de tv. Maar omdat ik niet al te groote tv heb, is de ondertiteling best wel klein. Dan zit je dus de hele tijd te turen naar het beeld om de ondertiteling te kunnen lezen. Bij een Divx of Xvid file heb ik hier geen last van omdat ik doormiddel van Radlight de ondertiteling groter kan maken. Ik speel mijn dvd's af met WinDVD. En omdat ik geen zin heb om al mijn dvd's om te zetten naar divx stel ik hier de vraag: Hoe kan de ondertiteling van een DVD groter maken? Ik heb het overigens ook al geprobeerd om de resolutie te veranderen, maar hierdoor wordt de ondertiteling niet groter. Alvast hartelijk bedankt allemaal! :D (ps, ik hoop dat dit topic beter gaat als mijn vorige topic)
  • Heb je al geprobeerd om het formaat van de film aan te passen tijdens het afspelen. Als je rechtsklikt krijg je een menu waar je kan kiezen uit oa pan&scan, 4:3; enz. Misschien kan je eens rondsnuffelen in de opties van windvd Welke versie van windvd gebruik je?
  • Harstikke bedankt, Pan&Scan werkt best wel goed. Nu is meteen het beeld ook niet meer zo smal. Ik maak overigens gebruik van WinDVD4 Bestaat er ook nog een andere optie om de ondertiteling nog groter te maken? Want het is nog steeds kleiner als dat je normaal ondertiteling van een video kijkt. Maar in ieder geval harstikke bedankt, dit scheelt al een heleboel. :D

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.