Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

hulp bij branden film

4 antwoorden
  • Hallo, ik heb sinds kort een filmpie gedownload.maar probleem is nu dat mijn brander[a-open DvD cd-rw] de dvd-r of rw niet herkend, wel herkend hij de cd-r/rw.ik heb de laatste firmware geinstalleerd ook Incd4 erop gezet de aspi layer geinstalleerd maar geen succes. weet iemand nog een andere oplossing? bvd.
  • Kun je misschien het hele type van de brander geven. (welk model dus) Want ik heb sterk het vermoeden dat het hier gaat om een dvd-rom die cd-s kan branden. :roll: Maar misschien ook niet. Bedoel je er dan eigenlijk mee dat je dvd's niet kan lezen of dat je ze niet kan branden? Welke software gebruik je anders om te branden?
  • [quote:2f702761e4="MichelG"]Kun je misschien het hele type van de brander geven. (welk model dus) Want ik heb sterk het vermoeden dat het hier gaat om een dvd-rom die cd-s kan branden. :roll: Maar misschien ook niet. Bedoel je er dan eigenlijk mee dat je dvd's niet kan lezen of dat je ze niet kan branden? Welke software gebruik je anders om te branden?[/quote:2f702761e4] Hoi, mijn brander is een AOPEN CD-RW CRW2440 en ik had het eerst geprobeerd met nero5.5 daarna ook met 6.0. maar elke keer krijg ik dezelfde melding dat er geen media in de brander zit. doe ik een orginele dvd erin leest hij hem wel maar dan krijg ik geen beeld en geluid. het branden van een film lukt dus niet.
  • de oplossing is een DVD brander kopen (die leest en schrijft dvd's). Je hebt een cdrw brander en die kan dus alleen cdrw aan. een cdrw is iets anders dan een dvd(rw) al zien ze hetzelfde uit. Was maar waar dat je er ook dvd mee kan afspelen en branden

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.