Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

DvD ram?????????

Anoniem
Amorax
6 antwoorden
 • Kan iemand mij vertellen wat een dvd ram brander is en wat ik er mee kan .RAM betekend Random Acces Memory dus ik dacht zelf dat je hem via verkenner of brandprogramma kan gebuiken als een soort externe hd Ik heb overigens een LG Super multi dvd brander. Hij is wel snel. bedankt vast.
 • dvd ram is meer voor data opslag op netwerken/pc's enzo

  je kan een dvd ram nl niet in een stand alone player stoppen ..

  en de eerste + en - spelers/branders konden vaak ook weer geen ram afdraaien .. dus heb je er niet zo veel aan als een ander geen dvd ram heeft …
  fijn voor data overdracht met je buren is het dus nie …


  op een dvd ram past vaak wel meer data …
 • [quote:6553e011b2="FoXiERotjEknoR"]je kan een dvd ram nl niet in een stand alone player stoppen ..

  en de eerste + en - spelers/branders konden vaak ook weer geen ram afdraaien .. dus heb je er niet zo veel aan als een ander geen dvd ram heeft …
  fijn voor data overdracht met je buren is het dus nie … [/quote:6553e011b2] Wel eens recentelijk in een radio/TV winkel geweest? COmputer!Totaal komt daar geloof ik ook niet, maar ik dus wel. Er staan daar vaak vrij veel vrij dure videorecorders die Dvd Ram ondersteunen. Verkoopargument? De opname kan worden bekeken terwijl de opname nog bezig is. Voor de rest, heb ik er dus helemaal geen verstand van.
 • Voordelen van DVD-RAM.
  DVD-RAM is een herschrijfbaar mediaformaat en is beschikbaar in een capaciteit van 4,7GB en 9,4GB. DVD-RAM is speciaal ontwikkeld voor data-intensieve toepassingen. Het opzoeken of bewerken van data op een DVD-RAM gebeurt op dezelfde manier als bij een harde schijf, en je kan de data 100000 maal overschrijven.  Voordelen
  DVD-RAM biedt een heleboel voordelen. We geven een overzicht van de functies:

  Time Slip functie
  DVD-RAM is het enige optisch discformaat waarmee je tegelijkertijd kan opnemen en afspelen. Even verduidelijken. Met de functie Time Slip kan je een programma steeds bekijken, zelfs als je een ander programma aan het opnemen bent. Je hebt ook alle controle over functies zoals fast forward, rewind en pause tijdens het opnemen en afspelen.

  Je kan bijvoorbeeld beginnen kijken naar het eerste gedeelte van een programma dat je aan het opnemen bent, terwijl de rest van het programma wordt opgenomen. Ideaal wanneer je vroeger thuiskomt. Met een druk op de Time Slip toets kan je een scène bekijken die 30 seconden daarvoor werd opgenomen.


  Video en data op dezelfde schijf
  Met DVD-RAM kan je verschillende types van data opslaan. Je kan bijvoorbeeld een televisieprogramma opnemen op een disc waarop reeds fotomateriaal in de vorm van TIFF- of JPEG-bestanden staat of videomateriaal van je camcorder.

  Je kan makkelijk al je favoriete herinneringen op één en dezelfde disc bewaren, waar je bovendien eenvoudig toegang tot hebt. Na het schrijven op een DVD-RAM hoef je de opname niet meer te finaliseren wat zorgt voor bijkomend gebruiksgemak.


  Makkelijk bewerkingen maken
  Bewegende beelden die je hebt opgenomen, kan je eenvoudig bewerken in welke volgorde van scène dan ook. Met DVD-RAM kan je snel een eigen filmpje in mekaar knutselen.

  Ook nog :
  http://www.elektro.be/functions
  eportages.asp?lang=nl&pag=16&Verslag=748
 • hmmmz idd iets te lang weggebleven uit die winkelz zo te zien …
 • ik kan het fout hebben hoor…maar volgens mij zag k laatst dvdrams van 20 gb. mediamarkt…dacht ik

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.