Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Erge ruis op speker en headset

5 antwoorden
  • Ik heb een PC met onboard geluidskaart. De geluidskaart heeft een uitgang aan de achter- en aan de voorzijde van de PC. Op de speakers en de headset is erg veel ruis hoorbaar, vooral als ik de speakers aan de achterkant van de pc inplug. Aan de voorkant is 't iets beter maar niet ok. Wie weet hoe dit kan komen en te verhelpen is?
  • De geluidskwaliteit van onboard geluid is altijd prut. Je moet een geluidskaart kopen. Die zijn heel goedkoop en elke is goed. Ik had er ook een rete oude ingedaan (5 jaar) en toen was het ook opgelost. :wink:
  • [quote:54d7bba85f="TheOnly"]Ik heb een PC met onboard geluidskaart. De geluidskaart heeft een uitgang aan de achter- en aan de voorzijde van de PC. Op de speakers en de headset is erg veel ruis hoorbaar, vooral als ik de speakers aan de achterkant van de pc inplug. Aan de voorkant is 't iets beter maar niet ok. Wie weet hoe dit kan komen en te verhelpen is?[/quote:54d7bba85f] En wat voor moederbord heb je dan?
  • Je kan ook eens proberen je geluid handmatig heel hoog te zetten en dan eens kijken. Met volumeregeling Bureau-accessoires en dan entertainment.
  • Ik heb een gigabyte GA-7N400 Pro 2 (Fantastich ding, raid controller, serial ata, dual bios) Ik heb die gasten van gigabyte gisteren een mail gestuurd en kreeg vandaag antwoord: 1. Update Bios 2. Update Realtek audio driver 3. Update moederboard driver De bios update is natuurlijk wel tricky. 3 x download en de updates gedaan vanmiddag. De ruis was weg direct nadat ik de audiodriver had vernieuwd.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.