Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Draadloos LabTop aan TV.

3 antwoorden
  • Ik zoek een goed produkt dat het mogelijk maakt een snel draadloze netwerkverbinding te maken tussen mijn Labtop en TV voor het afspelen van DVD's, Fotoshow en Mp3(Pro) op de labTop en zichtbaar/hoorbaar maken op de TV. Labtop heeft een WLAN kaart (802.11g+).
  • sinds wanneer heeft een tv een netwerkaansluiting ?? :-? Wat wel kan is via de TV-out van de laptop naar de video-in (scart bijvoorbeeld) van je tv. Voorbeeld van zo'n setje is de Marmitek gigavideo serie. Heb je nog een oude tv met alleen maar een antenne-ingang dan moet je de gigavideo 70 nemen, omdat die daarvoor een ingebouwde modulator heeft. Behalve van Marmitek hebben ook Philips en Trust o.a. dat soort setjes.
  • Bedankt vooor je reactie. TV met netwerk aansluiting zou mooi zijn. Pinnacle showcenter is een produkt met een dergelijke mogelijkheid zie: http://www.pinnaclesys.com/ProductPage_n.asp?Product_ID=1481&Langue_ID=6 ,echter de beperkingen zijn mij te groot, bediening met een afstandbediening en beperkte info op het TV scherm. Ik wil de Labtop gebruiken met al zijn kracht voor bediening en decodering. Het geluid en het video signaal moeten dan draadloos naar TV worden overgebracht. De gesuggereerde produkten lijken dan ook een betere oplossing. Mijn vraag: heb je ervaring met deze produkten. Hoe is b.v. de beeld kwaliteit van een DVD op de Labtop afspelen naar TV t.o.v. een rechtstreekse stand-alone DVD speler aansluiting op TV? Hoe snel is de draadloze verbinding voor video om beelden vloeiend te kunnen volgen?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.