Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Firmware DVD brander

3 antwoorden
  • Ik heb twee vragen over DVD branders. Tot nu toe gebruikte ik op mijn Philips DVDRW416 Philips DVD+RW 1-2,4x. Ik heb nu DVD+RW 1-4x gekocht, ook van het merk Philips, maar op de verpakking staat een waarschuwing dat er een firmware-update nodig is als de recorder maar tot 2,4x gaat. - als dit waar is, hoe kan ik zien welke versie firmware in de recorder zit en hoe kom ik dan aan nieuwe firmware? - hoe doe ik dat; firmware van een dvd-brander flashen? Ik heb al op de website van Philips gezocht maar niets gevonden. Via Copernic ben ik op een aantal forum-pagina's terechtgekomen met alleen maar kommer en kwel, onbruikbare recorders na flashen, etc. Is er iemand die mij hierover iets kan zeggen?
  • 1. Nero Info Tool (ff zoeken op google) 2. http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=1730 spreekt voor zich, gewoon de 'readme' lezen. succes
  • Ik heb blijkbaar al de laatste versie van de firmware (P1.2). Volgens AIDA32 gaat de dvd maar tot 2.4x op RW maar ik zal eens proberen wat een 1-4x schijf doet. In elk geval bedankt voor de info.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.