Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

DVD brander liteon LDW 811s verkeerde firmware wat nu??

7 antwoorden
  • wat kan ik doen? heb misschien verkeerde firmware gebruikt,heb 'm van van hsop naar hstQ gezet, hoe krijg ik 'm naar z'n originele stand terug??
  • moet je op de site kijken of er nog een firmware staat dit keer wel de goeie dus.. en dan er over zetten.. met heel veel geluk werkt het... je hebt ook kan dat je hem gewoon gesloopt hebt..
  • DR8HSOP is de meest recente versie voor de 811S, te downloaden bij LiteOn: http://www.liteonit.com/ODD/English/e_downloads/e_firmware_dvd%20rw.asp . Gewoon opnieuw flashen, met deze versie.
  • http://club.cdfreaks.com/showthread.php?threadid=83441 In bovenstaande link moet je een flash programma kunnen vinden die niet controleert of je een hogere versie hebt. gebruik ook de zoekfunctie : ik dacht dat een van de forummers (red dragon ?) zo naar een oudere versie heeft geflashed. Hopelijk lukt het nog, anders terugbrengen en zeggen dat ie er plotseling mee stopte, succes 8)
  • werelds, ik terug gegaan naar alternate,kreeg ik gelijk een nieuwe 9de 851) is voor de rest 't zelfde, wat denk je....na een week begint 't oranje lampje weer te branden en herkent 'ie weer geen cd/dvd's meer This sucks, ligt toch niet aan de firmware? die was succesfull geinstalleerd kan dit aan mijn pc liggen?
  • zou kunnen : alleen hoe ziet jouw pc eriut, wat zit erin ? :wink:
  • sorrie :) Weet niet precies wat je nodig heb,maar 80 GB hdd, draait op XP met een dvdrom van liteon en een dvd brander van liteon een intel 845 e max chipset met een pentium 4.2 heb je hier iets aan?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.