Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Alleen lezen

4 antwoorden
  • Ik heb de NEC 2500 DVDbrander aangeschaft maar Nero en E.cd creater willen geen cd branden omdat ik geen geschikte hardware hebt..... Nu zien ze mijn brander wel als een gewone cd-rom/dvd speler. Ik heb m btw in een ouwe pc van het merk Packerd hell met Windows ME gezet en op de plek van de cd-rom (schijfletter was Q en is nu D) als master. Alvast bedankt voor het meedenken.
  • Welke versies van Nero en Easy CD Creator gebruik je? Ik zou deze programma's eens proberen te updaten naar de nieuwste versies.
  • Gebruik 5 van Easy cd creator en van Nero 6.009.. Ik denk dat zelf de 5 van Easy cd creator wel cd's moet bakken en Nero 6 ook DVD's
  • [quote:a1b6a2b9bd="Carmen"]Ik denk dat zelf de 5 van Easy cd creator wel cd's moet bakken en Nero 6 ook DVD's[/quote:a1b6a2b9bd] Voor ECDC 5 moet je sowieso een update hebben (www.roxio.nl?) als je Windows XP gebruikt (en je hebt al iets geinstalleerd omdat het wel schijnt te werken). Bij mij werkte dat niet zonder update. Verder kent ECDC 5 de brander niet. Daarvoor heb je ook een update nodig. Volgens kun je nog wel een data-dvd branden met ECDC 5.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.