Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

films afpelen

6 antwoorden
  • ik zit met een groot probleem sins kort kan ik geen enkele film meer afspelen in de mediaspele of de real one player, alleen nog maar in de divx player, maar die laad dan vobsub weer niet meer om de subtitles te laden, weet iemand raad?
  • Foutmeldingen? Codecs verwijderd? Systeemherstel al geprobeerd? > formuleer je probleem wat duidelijker.
  • Eerst alle oude codecs verwijderen. Dan een nieuwe installeren. Ik gebruik de SLD Codec Pack. Bevalt me prima. Xvid is geen probleem voor deze codec! Ff google en je vind hem !! Succes. W.
  • Installeer liever de codecs die je echt nodig hebt, en niet de troep uit een codecpack. Codec-packs zijn vaak de bron van vage problemen.
  • Ik heb anders toch nooit problemen..... Ik heb liever 1 grote setup waar je alles in één keer hebt dan voor ieder ding een aparte codec te zoeken en installeren. W.
  • [quote:9c5e364387="wtheiner"]Ik heb anders toch nooit problemen.....[/quote:9c5e364387]Niet iedereen heeft jouw configuratie :D ;) [quote:9c5e364387="wtheiner"] Ik heb liever 1 grote setup waar je alles in één keer hebt dan voor ieder ding een aparte codec te zoeken en installeren. W.[/quote:9c5e364387]Dat noemt wel ook wel gemakzucht. En zoveel verschillende codecs heb je echt niet nodig. Ik heb maar een paar codecs, XviD, DivX, Ogg, MP3, AC3, MPEGII. En dan houdt et ook wel op. ach jah, gemak dient de mens, maar je kunt ook té gemakkelijk denken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.