Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Tv-Kaart op dual screen

3 antwoorden
  • Ok, ik heb dus een TV-kaart en ben daar zeer tevreden over (geweldige uitvinding) hij staat bij mij dan ook altijd in het klein aan maar wat ik me afvroeg is of dit schermpje ook te verplaatsen is naar mijn secundaire scherm als ik een dual head video kaart neem. Bij mijn oom was dit namelijk niet het geval en voor dat ik een nieuwe dual head video kaart ga kopen wil ik zeker weten dat mijn tv-kaartje op het secundaire scherm kan draaien in plaats van alleen maar het hoofdscherm! Zijn er mensen die dit probleem hebben of hebben gehad of weten wat er aan te doen is laat het dan even weten :D Met vriendelijke groet, Laurens
  • Dit zal werken met een TV out op je grafische kaart, altans bij gaat dit goed. Effe instellen in beeldschermeigenschappen, gebruik de laatste drivers voor je kaart.
  • Je zult daarvoor een videokaart moeten hebben die op het secundaire scherm ook "overlay" kan draaien. Alle twee de schermen moeten dus in overlay kunnen draaien. Ik meen dat de matrox 650 en hoger dat kunnen.... 't is een zeldzame eigenschap..... [edit] http://www.matrox.com/mga/products/mill_pseries/p650.cfm de p650 heeft in ieder geval dual independant overlay... wat betreft een tv-out; een tv out is geen dual-head maar gewoon een kloon van je eerste scherm, dus is ie altijd overlay. Ik neem ook aan dat je geen tv-out(een kloon van je hoofdscherm) wilt maar een echte uitgebreide desktop op een tweede monitor.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.