Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Reeds gekopieerde dvd 1 op 1 branden

5 antwoorden
  • hey, sinds kort ben ik in bezit van een plextor 708a brander. Om dvd's te kopieeren gebruik ik het programma dvd-shrink. Voor de mensen die dit programma nog nooit hebben gebruikt, echt een aanrader. [url]http://www.dvdshrink.org[/url] Echter zit ik met het volgende "probleem" Wanneer ik een reeds gekopieerde dvd 1 op 1 wil kopieeren, met bijvoorbeeld nero 6, krijg ik de melding dat er op de lege dvd te weinig schijfruimte is. Echter mag ik er toch vanuit gaan wanneer een dvd reeds is gebrand op een 4,7 gb schijfje dat die gewoon 1 op 1 kan worden gebrand ???? Of zit ik er nu helemaal naast. Alvast bedank. geef me a.u.b. niet de tip om deze ook gewoon met dvd-shrink te branden.[url][/url]
  • gebruik je wel DVD-Kopie ? Welke nero heb je , upgrade in elk geval naar minimaal 6.3
  • Ik geloof dat er een klein vershil in grootte zit tussen DVD-r en DVD+r, probeer je soms van +r naar -r te kopiëren? Overigens zou ik DVD-shrink niet aan iedereen aan willen bevelen. Het is een leuk programma als je weinig compressie toe hoeft te passen, maar bij meer compressie is de kwaliteit bepaald niet mooi meer. Als je het goed wil doen kun je beter DVD rebuilder o.i.d. gebruiken.
  • Hoe kopieer je dan? Eerst de inhoud van VIDEO_TS (en evt. AUDIO_TS) naar je HDD, dan nieuwe VideoDVD in Nero selecteren en wat je naar de HDD gekopieerd had in de juiste directories gooien werkt bij mij in ieder geval wel.
  • Zelf gebruik ik [url=http://www.dvddecrypter.com/]DVD Decrypter[/url] om dvd's 1 op1 te kopiëren. Eerst maak ik een iso van de te kopiëren dvd, vervolgens brand ik deze iso op een lege dvd.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.