Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

MP3 coderen met AudioCatalyst analoog enkele snelheid.

Anoniem
Ralph Bertram
2 antwoorden
  • Een paar jaar geleden heb ik AudioGrabber gekocht en daarna de upgrade naar AudioCatalyst. Was een super programma dat een muziekCD inlas, automatisch de nummers van de titels van Internet downloadt en op meer dan 20-voudige snelheid de CD digitaal uitlas en naar MP3 omrekende. Paar minuutjes per CD. Na jaartje niet gebruikt en naar XP te zijn gegaan, kan ik alleen nog maar op enkele snelheid en via de analoge kaart de CD uitlezen. Dus langzaam en slecht. Melding is dat speler de muziek niet digitaal kan uitlezen. Is op al mijn spelers, inclusief DVD, DVD-writer en CD-writer. Heel raar. Inmiddels is Xing door REAL overgenomen en heb ik dus geen support meer. REAL heeft ook zo'n pakket (niet geprobeerd), maar ook daar waarschuwt de site dat het mogelijk is dat CDs analoog uitgelezen moeten worden. Dus daar stop ik liever geen geld in. Bovendien had ik al iets goeds gekocht.
    Wie weet wat ik kan doen? Wie weet een lekker pakketje dat lekker snel ript/codeert en titels download? In ComputerTotaal werd in een artikel een werkwijze met een paar losse pakketjes beschreven. De ene voor rippen/coderen en de ander voor titels downloaden. Vind ik niet handig.
  • CDex kan hetzelfde, en is nog gratis ook.
    http://cdexos.sourceforge.net/downloads.php

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.