Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Verschil Creative Audigy 2 ZS, bulk of retail

7 antwoorden
  • Weet iemand het verschil??? Normaal zit er bij bulk geen software maar welke software zit dan bij de retail wel??? (Het verschil is namelijk 55 euro: 80 of 135 !)
  • In ieder geval zit er bij bulk alleen maar een driver cd. Ook zit de ratail in een mooi doosje. Verder kan er misschien geluidsbewerkingssoftware in zitten of dat soort dingen.
  • ik weet trouwens niet waar je dan die geluidskaart koopt hoor ? maar dat is wel erg veel verschil.. bij sallandautomatisering.nl is de Audigy II ZS Retail 88 euro . :wink: maar het is wel een super grote doos man :P misschien wel 40 cm ofzo :-)
  • Ik koop bijna altijd bulk wanneer dat mogelijk is. Heel vaak is de extra software die bijgeleverd wordt alleen maar een 'last' waar ik geen behoefte aan heb. Maar dat verschilt per product natuurlijk ! Behalve dat een retail in een mooier doosje zit met wat extra software, moet je er ook goed op letten of het in de garantie uitmaakt ! Zelf heb ik ook wel interesse in een Audigy kaart, maar ik wil er geen vermogen aan uitgeven, €80,- kan dan nog net.
  • Ik heb nu een Audigy 1, volgens mij gewoon bulk maar wil de 7.1 kant op. Bij mij kaart zat maar 1 cd hierop zat creative playcenter, wavestudio en nog wat meer van die dingen. Ik vraag me toch echt af wat er dan in retail bij zit aan extra functionaliteit. (Red dragon? jij had er toch 1???)
  • ik heb ook de Audigy 2 :-) of had je het nu over de Audigy 1 :-? bij deze Retail zat gewoon ook de hele Creative MediaSource Go! met dezelfde spullen als jouw , en wat extraatjes ....
  • [quote:c02bf43934="GreyHornet"]ik heb ook de Audigy 2 :-) of had je het nu over de Audigy 1 :-? bij deze Retail zat gewoon ook de hele Creative MediaSource Go! met dezelfde spullen als jouw , en wat extraatjes ....[/quote:c02bf43934] Heb 1 , wil 2. Uit PB van RD blijkt dat hij het spel Tombraider, Angel of Darkness erbij kreeg. (wat ik trouwens erg slecht spel vindt!)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.