Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

televisiestoring

5 antwoorden
  • hi , ik weet niet of ik hier goed zit met mijn probleem , maar misschien heeft iemand al eens hetzelfde probleem gehad. ik heb normaal televisie gekeken , daarna uitgeschakeld. na enkele uurtjes weer aangezet , maar nu krijg ik alleen een dunne streep midden op het scherm (horizontaal). het is of het beeld is samengeknepen tot enkele mm. op alle zenders gelijk , ook op video- en dvd-weergave. het geluid is er wel.heb al alle aansluitingen , d.m.v. afsluiten en opnieuw aansluiten gecontroleerd. alles in orde,maar geen beeld. mijn vraag is ,voordat ik reparatiekosten ga betalen, is dit een kwestie van =er is iets stuk= of is het een instelkwestie ?als iemand zoiets aan de hand heeft gehad , graag info. bij voorbaat dank voor reacties. groeten cormar
  • heb je niet toevallig het test signaal aan staan dunne zwarte horizontale streep : testsignaal voor je videorecorder ?
  • nee , het is een kleurige streep. zoals gezegd het is alsof het beeld is samengeknepen tot een streep. je ziet in de streep telkens beweging.
  • Een dunne horizontale lijn duid op een defekte vertikale afbuiging (een defekt dus). Moeilijk in te schatten, maar herstelling hoeft niet sowieso duur te zijn.
  • bedankt voor de info. dan zit er niks anders op dan te repareren. groeten cormar.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.