Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Pioneer homecinema set speelt geen cd's meer af ,wel dvd's

5 antwoorden
  • Ik heb een homecinema set van pioneer (3 jaar oud) En nu een week na de garantie speelt 't set geen cd's maar wel dvd's af Kan iemand mij vertellen wat er aan de hand is? Zou zo'n schoonmaak cd wonderen doen of toch proberen om 'm weg te brengen? Met vr. gr.
  • Kan je in ieder geval proberen. En stuur anders ff een mailtje naar hun helpdesk. Over die ene week zullen ze echt niet moeilijk doen lijkt me. Maar zij raden waarschijnlijk ook een schoonmaak cd aan. Als dat dan niet werkt kan je ze altijd nog mailen. Of teruggaan naar de leverancier of winkel.
  • [quote:8516c4fb94="Comp-Freak"]Kan je in ieder geval proberen. En stuur anders ff een mailtje naar hun helpdesk. Over die ene week zullen ze echt niet moeilijk doen lijkt me. Maar zij raden waarschijnlijk ook een schoonmaak cd aan. Als dat dan niet werkt kan je ze altijd nog mailen. Of teruggaan naar de leverancier of winkel.[/quote:8516c4fb94] eens : maar geef wat meer info: leest hij wel een echte audio cd ? Of heb je het alleen met cd-r ? Cd-rw ? ben je geswitched van merk cdr ?
  • nee echt beide soorten weigerd hij af te spelen Originele zowel oude als nieuwe maar ook gekopieerde! Dvd's speelt íe alle originele en dvd+r af, min wil nog wel eens weigeren
  • Heeft denk ik te maken met het verscil in de golflengte van de laser tussen dvd en cd. Met de golflengte van cd kan hij niet meer lezen, met die van dvd nog wel. Kan dus ook een foutje in de aansturing zijn. Maar dus eerst maar eens een reinigings cd.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.