Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Onderwerp: AVI met subs omzetten. Oplossing/alternatief?

4 antwoorden
  • Met welk ander progje kan ik een avi voorzien van subs en vervolgens omzetten naar een DVD? Ik gebruikte altijd VirtualDub(Mod) hiervoor, maar wanneer ik dit programma gebruik (frameserver) en het vdr bestandje met TMPGEnc wil openen krijg ik steeds in TMPGEnc "can not open, or unsupported". Volgens mij heb ik de laatste codecs (KLite Codec Pack full 227f) en ook GSpot geeft aan dat de juiste codecs geinstalleerd zijn. Ik heb al bij de instellingen van TMPGEnc (ik heb versie 2.521.58.169 en Xpress 3 versie 3.0.4.24 . uitgeprobeerd) bij VFAPIplug-in de optie DirectShow Multimedia FileReader de Priority op 2 gezet. Echter niets helpt en ik begin na 3 dagen zwoegen en zweten redelijk radeloos te worden..... Wie weet de oplossing of een alternatief? Thnx, Freakie :wink:
  • Verwijder die codec-pack, en istalleer de codecs die je nodig hebt LOS, en probeer dan weer.
  • Heb je wel de frameserver van Virtualdub geinstalleerd? Auxsetup.exe en dan "install handler" In frameserver mode verstuurd Vdub ongecomprimeerde RGB video via de frameserver als virtueel *.vdr bestand naar TMPGenc. Als tmpg dus klaagt dat ie het formaat niet aankan dan heeft ie dus een probleem met het vdr bestand. De video zelf in het vdr bestand is ongecomprimeerde rgb, dat kan tmpg wel lezen.
  • @ rwilligen Ik heb pas geleden de nodige programma's opnieuw moeten installeren in verband met problemen met de harde schijf. En ja hoor, vergeten de handler te instaleren. Dom, dom, dom en nog eens dom. In ieder geval nog superbedankt voor je gouden tip! Grtz, Freakie

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.