Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

nec 2510 DVD/RW+ ???? of alleen DVD/RW-

5 antwoorden
  • Ben sinds vandaag de gelukkige eigenaar van een nec 2510 double (dual ???) layer dvd brander. Uit de info had ik begrepen dat er zowel dvd rewritables plus en min gebrand konden worden. Nero 6 geeft echter aan dat er alleen rw/- gebrand kan worden. Klopt dat, of heb ik het mis.
  • Ik heb deze brander ook sinds kort maar volgens mij heeft nero het dan op een 1 of andere manier fout want die dvd brander moet ook +rw ondersteunen. Hier staat het ook op de website van NEC: http://www.de.nec.de/productdetail.php/id/1090/lang/ENG
  • Kun je met een Dual Layer brander zoals de NEC 2510 is ook 1:1 branden? Ik bedoel dus een DVD in de speler en dan een lege DL-schijf in de brander en dan branden. Hoef je geen img te maken etc..
  • ??? zolang je genoeg data kan aanvoeren zal het zeker lukken aangezien een dual layer maar op 2,4 speed brand dus niet al te veel data hoeft te verwerken. Toch zou ik het eerst een paar keer via en image proberen want de prijzen voor de dual layer media zijn zo hoog dat een mislukking niet echt goed voor het humeur zal wezen..... ike test ook alle media voor mijn brander een aantal keren zeker als ik op 8 speed schrijf heb er al veel voordeel van gehad
  • De NEC2500/2510 (en tegenwoordig ook al de 16X dl NEC3510) zijn allemaal DVD+/-RW branders. Mocht het niet lukken om een bepaald type DVD te branden, zorg dan dat je de nieuwste firmware in je NEC brander krijgt (te downloaden op http://www.de.nec.de/softwareoverview2.php/id/215 ) en dat je de laatste versie van bijvoorbeeld Nero6 (www.nero.com) op je systeem hebt draaien. Daarmee moet het altijd lukken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.