Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Films op DVD

None
34 antwoorden
 • Ik heb wat films opgenomen vanaf tv op de harde schijf. Op mijn dell PC zat een brand programma bijgeleverd, maar dat herkent de films niet. Ik heb het ook geprobeerd met PowerDVD, Nero. Bij Nerokreeg ik een melding dat de film te lang was, maar vervolgens lukt inkorten niet. Ik wilde er de reclame uithalen, maar er verdwenen steeds de verkeerde stukken. Wie weet wat ik het beste kan doen. Ik heb met opneme'/branden geen enkele ervaring
 • gebruik TMPGenc om je film in te korten. Zoek op google naar wat handleidingen.
 • Dat had ik ook al geprobeerd, ik krijg dan ook een melding dat hij de aangeboden film niet accepteert
 • Je heb vermoedelijke niet de juiste codec voor de film op je systeem. even uitzoeken welke codec gebruikt is en die dan instaleren dat moet het probleem oplossen. ook kun je maak nieuwe film kiezen in Nero en dan knippenndat is ook een oplossing maar een goede codec zal dan ook erg handig wezen of zijn het is nog vroeg….
 • Wat is een codec?
 • CODER/DECODER maakt het mogelijk op te nemen en af te spelen….
 • Waar vindt ik welke ik meoet hebben en waar haal je dan de juiste?
 • welke je nodig heb ligt aan welke er bij de codering is gebruikt. Bij een avi kun je dit zien door G-spot te gebruiken (veel manen kunnen die niet vinden) die geeft dan degebruikte codec aan en die moet dan worden geinstaleerd. ALs je zelf gaat coderen is het geheel aan je zelf welke je gebruiken wilt en dus instaleren moet..
 • Wat is een avi en hoe vindt ik die
  wat is hier de g-spot en hoe vindt ik die
 • google
 • http://www.videohelp.com/play#identify
 • ik het eens proberen met deze site : www.sectie.be
 • Je zou de FAQ Videobewerking eens door kunnen lezen.
 • [quote:252fe25122="jbiggie"]
  wat is hier de g-spot en hoe vindt ik die[/quote:252fe25122]


  Humor….
 • [quote:798e270f12="rwilligen"][quote:798e270f12="jbiggie"]
  wat is hier de g-spot en hoe vindt ik die[/quote:798e270f12]


  Humor….[/quote:798e270f12]
  De G-spot, wat is het en waar kan ik de G-spot vinden?
 • Beste mensen,

  Mijn probleem is nog steeds niet opgelost. Nog een keer: Ik neem films op vanaf tv met een pinnacle tv kaart. In een videobewerkingsprogramma probeer ik de reclame blokken uit de film te halen. Ik heb inmiddels vele, vele tips gevolgd, maar vrijwel elke keer krijg ik de melding dat de bestandsnaam of format niet herkend of verwerkt kan worden. Het programma wat pinnacle meeleverde heet pctv. In de meeste bewerkingsprogramma's staat dat het een powerdvd file is, soms staat er een mpeg file. Alles wat jullie tot nu hebben aangeraden heb ik gedaan zonder resultaat. Ik heb tot nu toe 8 bewerkingsprogramma's geprobeerd. Heeft er iemand nog goede tips?
 • Het feit dat er aangegeven wordt dat het een powerdvd-file is, geeft alleen maar aan dat jij powerdvd hebt en dat een bepaald bestandsformaat (avi, mpg???) gekoppeld is aan powerdvd. Het geheel van wat jij wilt valt of staat met goede codecs, om hier "even" uit de doeken te doen wat alle mogelijkheden zijn kost teveel tijd en ook mijn kennis hierin is beperkt. Lees eens wat tutorials op www.videohelp.com om jezelf wegwijs te maken in de videowereld, ik denk dat je daar veel meer aan hebt….
 • Je antwoord ligt in het maken van de films.
  Je hebt de films opgenomen op je pc van tv met een bepaald programma, dat programma(pctv?) heeft de films met een bepaalde codering opgeslagen.
  Als je kunt vertellen met welk programma en hoe je met dat programma de films hebt opgenomen dan is de volgende stap om uit te vogelen welke codering er is gebruikt.
  Mogelijk heb je zelf een kwaliteits instelling gemaakt of heb je gebruik gemaakt van de "standaart" instelling van het programma?

  Is de tv kaart een "gewone" tv kaart voor tv ontvangst van kabel of antenne? —> of is het soms een tv kaart voor sateliet ontvangst?(dus aangesloten op een sat-schotel?)

  Wat is de extentie van de videobestanden? avi of mpg ?
 • Het is een pinnacle gewone tv kaart voor Kabel en antenne. Het meegeleverde programma heet PCTV Stereo. Er zitten voor zover ik kan zien geen extensies aan de filmnamen. Via de verkenner en eigenschappen kan ik ze niet vinden. Wel heb ik de afgelopen week wel 10 verschillende programma's gebruikt om te editen, een van die programmas zette er zelf de extensie mpg achter. Verder heb ik inmiddels begrepen dat er een soort speciale pinnacle codec bestaat, die heb ik via internet opgehaald, toen is het gelukt een filmpje zodanig te converteren dat een aantal editers de film wel accepteerde. Dat lukte echter maar een keer. Ik heb de codec opnieuw opgehaald maar dat helpt niet, de rest van de films wordt niet geaccepteerd. Ik heb ook de genoemde site en faq's geraadpleegd, los van de vaak gebruikte engelse taal, kan ik er toch niet veel mee.
 • Zet om te beginnen dan eerst maar eens de weergave van extenties aan, dan kun je in ieder geval om te beginnen de extentie van de bestanden zien.
  Dat doe je via configuratiescherm/mapopties/weergave en dan het vinkje weghalen bij :"bestandsextenties verbergen voor bekende bestandstypen"

  waarschijnlijk zal dan blijken dat het *.mpg bestanden zijn die uit pctv komen rollen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.