Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Bepaald merk DVD+R: verschillende mediacodes, ervaring ?

3 antwoorden
  • Ik ben van plan binnenkort DVD+R 8x schijfjes te kopen van Platinum vanwege goede prijs/kwaliteitsverhouding. Nu schijnt er van dit merk op dit moment twee soorten mediacodes te zijn: de RICOHJPNR02 en de CMC MAG E01. Heb tot nu toe altijd de versie uit de RICOH fabriek gehad en die zijn tot nu toe uitstekend gebrand, maar heeft er iemand ervaring met de CMC-schijfjes ? Zijn die nog beter of juist slechter of kan iemand andere schijfjes aanraden (Heb op dit moment een LDW-411S@811S en een NEC-2500A brander: beide branders branden de schijfjes allebei uitstekend en zonder fouten en nu een half jaar later zijn ze nog (?) uitstekend te lezen).
  • Voor je NEC2500 brander is dit wel een interresante site: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/932586///2510
  • CMC maakt onder andere ook Memorex en die branden in mijn recorder prima op 8x maar ik heb een NU recorder en dat zegt dan niet alles in jou geval. Wel kun je er dan van uit gaan dat de schijf op zich niet slecht is en als nu ook je firmware de schijf als 8x ondersteund dan zit je goed.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.