Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Beter of niet ?

3 antwoorden
  • Ik ben van plan om een 5.1 set aan te gaan schaffen. Ik heb nu een Altec Lansing 4.1 set van 80W RMS. (ADA880) (subwoofer van 40 watt 4x10 watt sattalieten en bereik van 20HZ T/m 20KHZ) Als ik een andere set zou aanschaffen wil ik de Logitech Z-5300. Vooral omdat deze betaalbaar is en een vermogen van 280 Watt RMS heeft. Ga ik hier op vooruit kwa geluid of achteruit. (De z-5300 heeft een bereik van 35HZ t/m 20KHZ en ook hebben mijn speakers nu losse tweeters) Graag advies :oops:
  • Opzich klinkt de z-5300 heel goed. Ik weet niet hoe dat setje klinkt wat je nu hebt, maar je hebt wel gelijk, losse tweeters kunnen net wat schelen. Aan de 5300 doe je iig geen miskoop, hij klinkt heel mooi zuiver en scherp, met een krachtige bas. Tonen zijn goed te onderscheiden. (ik ga de z-5300 ook kopen zodra ik geld heb :wink: )
  • Het setje wat ik nu heb klint heel helder en als je de subwoofer vasthoud kun je de bas ook heel goed voelen. Zou die andere harder gaan ? (Deze set heeft een 8 inch subwoofer)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.