Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Firmware branden.

5 antwoorden
  • Ik moet twee bestanden op cd zetten om mijn dvd speler te kunnen updaten. Volgens te makers van de firmware moet ik de volgende instellingen van mijn brandersoftware instellen. File system : ISO-Level 1 Format : Mode 2/xa Character set : ISO 9660 Burning: none multi session/finalised Burning speed: low (4x-16x) Dit alles ingesteld in nero, maar deze wil niet meewerken. Die herkent de bestanden niet. Heb een poging gedaan met Alcohol 120%, maar deze maakt er ook niets van. Wie heeft de oplossing?
  • Welke versie van Nero gebruik jij? Heb je ook Nero Express?
  • Ik heb nero 6 ultra edition. Maar hoe kan ik nou die xxx en bin bestandjes gelijktijdig branden, met daar aan voorafgaand de eeder genoemde instellingen?
  • Dat gebruik ik ook met o.a. de Nero Express. Met Nero Express gaat dat makkelijk als je voor branden van data gaat kiezen. In principe Nero stelt zich vrij goed in. In jou geval zou het alleen om gaan dat je op gaat letten dat geen Multi-sessie wordt (ergens moet je iets aan of uit vinken). Heb je geen CD-RW? Dan kun je makkelijk proberen en zien als het lukt.
  • Heb het maar met xp gebrand en in de speler geplaatst. En het werkte prima! De nieuwe firmware zit erop. Bedankt voor jullie moeite.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.