Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Opnemen met Audigy2 ZS Platinum Pro lukt niet

6 antwoorden
  • Hallo, Wie kan en wilt mij helpen? Ik heb pas een nieuwe geluidskaart (Audigy2 ZS Platinum Pro) gekocht omdat ik zelf opnames wil kunnen maken. Ik heb een 16 kanaals mengpaneel waarop ik alle instrumenten en microfoons aangesloten heb. Nu wil ik alles vanuit het mengpaneel uitsturen naar dat externe kastje wat bij de SB erbij zit. Ik heb geprobeerd om het geluid via AUX uitgang (mengpaneel) naar Line-IN (externe kastje creative) te sturen en dan op te nemen met n-Track studio. Maar volgens mij komt er geen signaal binnen. Ik snap er nu niks meer van. Ik hoop dat iemand mij kan helpen. alvast bedankt, Eric.
  • Crosspost!!! [img:357f355a63]http://www.isecure.com/lid-lock-padlock.jpg[/img:357f355a63]
  • [quote:c807e57d51="Ripper_alexander"]Crosspost!!! [img:c807e57d51]http://www.isecure.com/lid-lock-padlock.jpg[/img:c807e57d51][/quote:c807e57d51] Sorry, ik had mij vraag per ongeluk op het verkeerde forum geplaatst. Vandaar dat ik h'm toen gekopieerd heb naar dit forum. Mijn excuses. Eric.
  • Dan kan je het beste hem laten staan en ff een berichtje in het stoute post topic zetten met de vraag of ze hem willen verplaatsen, of je stuurt een pb naar de moderator. Maargoed. Ik heb zelf de gewone ZS dus ik weet niet hoe die box werkt. Misschien moet je hem aanspreken via aiso ofzo? dus met een professioneel programma als Cuebase?
  • Bedankt, maar helaas was het kwaad al geschied en dus staat de vraag al in beide post topics. Wat ik nog vergeten te vermelden was, is dat mijn pc niet eens opstart als ik de I/O module eraan hang. Wanneer ik mijn pc opstart zonder de I/O module aan te sluiten gaat het goed, maar als ik h'm dan na het opstarten aansluit heb ik het idee dat ie niks doet. Wie heeft dit ook megemaakt en weet een oplossing? Eric.
  • [color=red:54b7d3f7b7]BG heeft de andere post gesloten, je mag dus hier verder gaan. RW [/color:54b7d3f7b7]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.