Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Externe DVD Brander (dual layer)

4 antwoorden
  • Allen, Ik zoek al tijden een goeie Externe DVD +/- RW brander die ook dual layer kan branden. Heeft iemand tips, reviews of iets dergelijks. Ik denk dat ik voor de HP 630e ga. Is dit wat? Ik hoor graag van jullie! Groetjes en de beste wensen voor iedereen!!! Kraai
  • Waarom maak je er niet zelf 1tje.... Koop een DL brander van BENQ of NEC en plaats die in een externe USB 2.0 behuizing met ingebouwde voeding. Bijvoorbeeld deze: http://www4.alternate.nl/html/nodes_info/t5uf08.html Ik zou echter niet weten waar je die DL schijfjes kan kopen, ik heb ze nog niet in de winkels gezien..... :-? Zelf heb ik een externe 8xDVD/40xCD brander van BTC, ik ben zeer tevreden... 8) Ik heb nog even op GOOGLE gezocht naar de HP drive, waarschijnlijk nog erg nieuw. Ik kon geen review vinden.... Ik ken hem niet en ik had er nog niet van gehoord. Iemand anders misschien???
  • OK, ik zie nu een externe voeding, usb 2.0 aansluiting. Kan ik hier nu een interne brander inzetten en dat werkt??? Dat is natuurlijk veel voordeliger!!! Iemand dit al uitgeprobeerd???
  • [quote:6b5a8bdac5="Kraai"]Kan ik hier nu een interne brander inzetten en dat werkt??? [/quote:6b5a8bdac5] Het zou wel moeten werken, anders is het foutief adverteren... :wink: Ik was het zelf ook van plan om het te doen tot ik er een vond bij trekpleister voor €111,=, en deze was met ingebouwde 7in1 cardreader!! 8) Ik ga nu nog een 200GB externe HD back up drive maken, oftewel firewire of USB 2.0 of beide..... :roll:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.