Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

verspringen muziek van MP3 tijdens het nummer

6 antwoorden
  • Ik heb flink wat oude posts doorgelezen maar nergens zie ik een beschrijving van mijn probleem. Ik heb mijn cd collectie in zijn geheel omgebrand naar MP3 formaat ( 192 kbs/sec ) met het programma cd-da extractor 7.0. Echter als ik de mp3 afspeel verspringen sommige nummers tijdens het afspelen via WMP 10. Het vreemde is dat dit niet bij alle cd's gebeurt en bijna altijd in de laatste drie a vier nummers van de cd. Mijn geluidskaart is een Creative 7.1 SB Audigy 2 ZS. Processor is een 3.0 Ghz dus die zou het wel moeten kunnen trekken, HD is een WD 250Gb 7200 rpm.
  • Probeer ze is om te zetten naar wav met E.A.C die heeft een veel betere foutcorrectie, de meeste programma's die doen namelijk niks om fouten te corrigeren of bar slecht. Exact Audio Copy ken je hier downloaden [url]http://www.exactaudiocopy.de/[/url]
  • Neemt wav niet teveel ruimte in beslag ?. Ik heb ze extra naar mp3 omgebrand om ze kwijt te kunnen. Het is ongeveer 100 Gb aan mp3's ( ongeveer 19000 nummers ).
  • Je ken ze als ze geript zijn met E.A.C daarna de wav coderen naar mp3 met elk programma, volgens mij zelfs wel met cd-da extractor 7.0.
  • helaas is zoveel converteren niet echt bevorderlijk voor de kwailiteit. Ik zou het opnieuw doen, maar dan met een ander programma zoals EAC of CDex. Probeer eens of je met winamp hetzelfde probleem hebt (zal wel, maar toch).
  • Ik zal er dit weekend eens voor gaan zitten en desbetreffende cd's ombranden met de programma's die jullie voorstellen. Kijken wat het brengt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.