Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

wel avi's op mijn beeldscherm maar niet op de tv

6 antwoorden
  • hallo, sinds kort heb ik win xp media center edition. alles werkt naar behoren. ik kan via de pc tv kijken en dvd's bekijken. als ik echetr een avi wil afspelen zie ik het wel op mijn beeldscherm maar niet op tv. dan blijft het venster van de mediaplayer zwart.. heeft iemand een idee hoe dit kan? alvast dank voor de reactie gr ad koch
  • Ik heb dit ook wel is gehad, al was dit nog met mijn 9800Pro, volgens mij heeft het te maken met het Primary beeldscherm, ik denk dat je je TV als primary moet instellen bij de opties voor meerdere beeldschermen. Dan moet het werken als het goed is.
  • Wat voor videokaart heb je, met welke drivers, ik heb het ook meerdere keren gehad, zowel op Nvidia als Radeon.
  • ik ben er uit. de tv is nu primary scherm en ik kan mijn avi's bekijken. wel gek dat je die keuze moet maken. nu kan ik ze dus niet op mijn monitor bekijken. is er een handige manier (iets met een toetsencombinatie) om het primary scherm te wisselen? alvast dank voor de reactie gr ad koch
  • [quote:d76d343dcd="adcomp"]..................................................................... is er een handige manier (iets met een toetsencombinatie) om het primary scherm te wisselen? alvast dank voor de reactie gr ad koch[/quote:d76d343dcd] Kijk a.u.b. in de gebruiksaanwijzing.
  • Als een ati kaart heb, kun je in de driver heel makkelijk instellen dat ie de avi's ook op je tv laat zien als je monitor als primary staat ingesteld, je hebt daar ook de keuze theater mode dan wordt de avi volbeeld op de tv gezet terwijl deze op de monitor bijvoorbeeld geminimaliseerd staat.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.