Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Vreemd...

4 antwoorden
  • Windows XP, creative SB! Live 5.1 Sinds kort gaat af en toe zomaar zonder aanleiding mijn volume opeens heel hard. Altijd maar van korte duur (paar seconden). Ontzettend irritant, want ik schrik me steeds een ongeluk. Wat kan dit zijn? Mijn geluidskaart die het gaat begeven, mijn stuurprogramma dat niet goed is (heb het al een keer gedeïnstalleerd en opnieuw geïnstalleerd) of is het simpelweg het weerstandje van de volumeregelaar op de subwoofer (het is zo'n cambridge soundworks set die je bij de geluidskaart zat)? Het gebeurt zowel in Real, Musicmatch als Mediaplayer. Heft iemand anders dit ook gehad?
  • *bump* :lol:
  • Wordt niet op prijs gestelt als je na een dag al begint te 'bumpen'. Rag er eens een andere geluidskaart in, kun je kijken of het aan je geluidskaart ligt, of aan een programma.
  • [quote:de4b8a0ddc="Johnny321"]Wordt niet op prijs gestelt als je na een dag al begint te 'bumpen'. Rag er eens een andere geluidskaart in, kun je kijken of het aan je geluidskaart ligt, of aan een programma.[/quote:de4b8a0ddc] Oh sorry hoor. :oops: Maar er komen zoveel topics bij dat ik bang was dat deze 'ondergesneeuwd' :wink: raakte. Ik ga nu een splittertje (van jack naar twee tulpingangen) halen dat ik die speakertjes direct op de geluidskaart kan aansluiten ipv via de subwoofer. Want ik denk toch dat het daaraan ligt. Als dat niet werkt, dan haal ik geluidskaart eruit en gooi de onboard geluidskaart weer aan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.