Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

welke tv kaart?

4 antwoorden
  • welke tv kaart en hoe of wat sluit je het aan? ik wil wat je met een multimedia center kunt op mijn pc. tv programmas opnemen etc, situatie: pentium 4 1.7 geklokt op 2.0 384 geheugen wordt 2x 512mb. 4200ti 64mb (geklokt) loopt dus ook wat sneller. tv met 1 scart aansluiting stereo: mogelijkheden dvd,cd,video 1, video2 aansluitingenenz ----------------------------------------------------------------------- wat ik nu al heb is: mijn geluidskaart is gekoppeld aan stereo via een tulp aansluiting naar 3.5 jack. deze tulp gaat erin bij video1 aansluiting mijn videokaart is gekoppeld van s video naar s video stereo. ook op video 1. zet ik mijn receiver nu op video 1 stand (is gewoon een stand net als cd,dvd,video 2 etc) en ik draai een film op mijn pc dan zie ik die op mijn tv. mijn tv is gekoppeld aan receiver via scart. ik heb dit zogedaan omdat tv weinig mogelijkheden heeft. ik wil gaan werken met software ---media portal---- okeeeeeeeeeeeee maar hoe zit dat nu met zon tv kaart hoe/wat/waar wordt ie aangekoppeld? wat zijn eigenlijk alle mogenlijkheden met zon soort setup?
  • Een tv-kaart heeft normaal geen tv-out, dus om het beeld ervan op je tv te kunnen zien zul je dit via de tv-out van de grafische kaart moeten regelen. Geluid van een tv-kaart wordt of extern of intern naar de geluids-kaart overgebracht of loopt via de pci-bus, dus kun je naar je receiver overbrengen of rechtstreeks vanaf de tv-kaart of vanaf de geluids-kaart. De keus van een tv-kaart is niet zo makkelijk gegeven het grote aanbod, wel worden ze regelmatig getest in de diverse computer-bladen!
  • In het Personal Computer Magazine van deze maand (ja ja APRIL 2005) staat een pagina met de beschrijving van jouw Media Portal. Hoe te installeren, welke in- en uitgangen nodig zijn etc. Scoor dit artikel even en dan zijn er vast vragen van je beantwoord. PCM, april, pag. 53.
  • Het neusje van de zalm http://www.hauppauge.com/pages/products/data_pvr350.html Met hardware Tv out * http://www.hauppauge.com/pages/compare_pvr.html * Kijk hier ook even http://www.tv-cards.com/

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.