Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Draadloos geluid..

JaFO
7 antwoorden
 • Ik heb net een tijdschrift gelezen en daar stond een leuk draadloos apparaatje in je drukt een stikkie in je usb en dan kan je via een koptelefoon 20m rondom je stikkie luisteren naar het geluid van je PC.

  Nou super hoor..

  Alleen ik zoek zoiets ook draaidloos en het liefst ook via USB maar dan om naar een ingang van mijn stereo beneden te sturen.. Bestaat dit??

  bvd

  JK
 • Wat jij gelezen hebt is waarschijnlijk een draadloze koptelefoon met aansturing via USB Bluetooth. De Bluetoothtechnologie heeft alleen een zeer beperkt zendbereik (20 meter zal onder ideale omstandigheden zijn) EN de ontvanger (koptelefoon, ander apparaat) moet Bluetoothmogelijkheden aan boord hebben. Je kunt overigens een gewone draadloze koptelefoon nemen en die in je geluidskaart of compuluidsprekers pluggen. Dan heb je een veel uitgebreider bereik.

  Er zijn allerlei zend/ontvangstsets waarmee je vanaf de computer geluids- en videosignalen naar apparatuur in de rest van het huis kunt sturen. Deze sets werken met radiosignalen en hebben daarom een veel beter bereik dan Bluetooth.

  Zender gaat in compu (of USB of video uitgang/geluidskaart) ontvanger gaat in stereoset of TV. Zo kun je ook films vanaf je compu naar je TV sturen.
  Er zijn sets in allerlei soorten en maten. Kijk maar eens op de internetwinkels, zoals Alternate, Informatique en de hele reut meer of informeer bij een wat persoonlijker compuwinkel.
 • Dus ze bestaan wel.. Dat wist ik dus niet. Maar dan moet ik er dus 1tje hebben die het via radiofrequentie doet..

  Ik zal eens informeren bij mijn compuzaak…

  heel erg bedankt voor je antwoord..

  JK
 • Dan kun je net zo goed een 'draadloze' hoofdtelefoon op je hoofdtelefoon-aansluiting van je geluidskaart aansluiten ;)
 • Die suggestie had ik ook al gedaan. Het hangt van de wensen af of een draadloze koptelefoon voldoende is of dat een zender/ontvanger nodig is. Dit laatste om via de stereoset-luidsprekers de compumuziek te kunnen luisteren.
 • [quote:563c9c6c17="KeesA"]Die suggestie had ik ook al gedaan. Het hangt van de wensen af of een draadloze koptelefoon voldoende is of dat een zender/ontvanger nodig is. Dit laatste om via de stereoset-luidsprekers de compumuziek te kunnen luisteren.[/quote:563c9c6c17]

  Dat is inderdaad mijn bedoeling via de stereo de muziek van de computer te beluisteren aangezien die op de 3e etage staat is ff een kabeltje leggen waarschijnlijk veel werk en staat ook niet zo mooi..

  JK
 • Ik heb het gevonden!!!!

  Het is een product van Sitecom… Het heet wireless media player..

  kijk hier:

  http://www.sitecom.nl/products_info_frame.php?product_id=317&grp_id=6

  dank jullie voor de reacties..

  Jos Kikkert

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.