Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Van Foto naar CD!?

6 antwoorden
  • Van ons feest zijn een aantal foto's gemaakt. De foto's zijn klaar maar er is geen cd van gemaakt. Is het mogelijk om van die foto's of negatieven een cd te maken met digitale foto's? Wie weet of dit kan en met welk programma? Alvast bedankt. Jan.
  • Er zijn scanners te koop die negatieven kunnen scannen. De Epson Perfection xxxx Photo bijvoorbeeld. http://www.tweakers.net/pricewatch/cat/58
  • om de foto's op cd te zetten zat mogelijkheden Simpel via Nero, gelikter via Ulead CD DVD pictureshow, Data Becker heeft ook zoiets, Magix . Kijk maar bij de homepages
  • Kan ook bij de fotograaf, zeker bij de vakman. Het resultaat is die stap vermoedelijk echt waard omdat zij ook een hogere resolutie dan de standaard 1500x1000 kunnen leveren. En anders met een goede negatief scanner.
  • [quote:da1d7b355a="smold037"]Is het mogelijk om van die foto's of negatieven een cd te maken met digitale foto's?[/quote:da1d7b355a]Welke kwaliteit wil je? Foto's inscannen kan altijd. Op zich kan je met elk brandprogramma foto's op CD zetten. Het is meer de vraag van hoe mooi je het aan wil kleden.
  • Normale foto's voor een presentatie op TV. Eigenlijk had degene die de foto's naar de fotograaf gebracht heeft gelijk moeten vragen om deze op cd te zetten. Hij is dit echter vergeten. Een voordeel, nu kunnen we de foto's uitkiezen die we op cd willen hebben. Kan dit nog bij de fotograaf? Hier in de buurt hebben we wel een Combi-Foto zaak. Vriendelijk groetend, Jan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.