Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Hardware probleem, mogelijk door sp2?

rataplantje
5 antwoorden
 • Sinds ik alle updates van XP geinstalleerd heb, krijg ik iedere keer de foutmelding: Page_not_fault_in_….(da laatste ben ik vergeten)

  Als ik dan kijk om een foutrapport door te sturen, krijg ik dit op de pagina:
  "De fout is veroorzaakt door een apparaatstuurprogramma.

  Bedankt voor het verzenden van uw foutenrapport. Microsoft kan niet bepalen wat het probleem dat u hebt gemeld, heeft veroorzaakt. Raadpleeg de onderstaande informatie als u het probleem wilt oplossen.

  Analyse

  Een apparaatstuurprogramma dat is geïnstalleerd op uw computer heeft het probleem veroorzaakt, maar de precieze oorzaak kan niet worden bepaald. Afhankelijk van uw situatie, dient u een van de onderstaande stappen te ondernemen:

  * Als dit probleem is opgetreden nadat u een nieuw hardwareapparaat op uw computer hebt geïnstalleerd, kan het probleem worden veroorzaakt door het stuurprogramma van het apparaat. Neem contact op met de productondersteuning van de fabrikant als u de naam van de fabrikant van het apparaat weet.
  * Voor sommige software zoals firewall- en anti-virussoftware worden ook stuurprogramma's geïnstalleerd. Als het probleem is opgetreden nadat u nieuwe software hebt geïnstalleerd, gebruikt de software mogelijk een stuurprogramma dat het probleem heeft veroorzaakt. Neem contact op met de productondersteuning van de fabrikant als u de naam van de fabrikant van de software weet.
  * Neem contact op met de productondersteuning van de fabrikant van uw computer als u niet weet wie de fabrikant van het stuurprogramma is en hulp nodig hebt bij het vaststellen en oplossen van het probleem.
  * Er zijn mogelijk bijgewerkte stuurprogramma's beschikbaar op de website Microsoft Windows Update. Op deze website kunt u zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's voor uw computer. Als deze beschikbaar zijn biedt Windows Update u een aantal stuurprogramma's aan die u mogelijk kunt gebruiken. Raadpleeg Microsoft Windows Update voor meer informatie over updates van stuurprogramma's die mogelijk beschikbaar zijn.
  * Raadpleeg de website van Microsoft Productondersteuning voor informatie over opties voor ondersteuning van Microsoft."

  Volgens mij is het mijn geluidskaart: Hercules muse DVD 5.1 die de boosdoener is, want als ik de updates binnenhaal krijg ik te zien dat er een updates zijn voor deze, maar deze zijn ouder als diegene op de website van hercules zelf. En dat vindt ik eigenaardig dat het hierdoor misloopt.


  Mss iemand een oplossing?
 • Installeer de geluidskaart eens opnieuw met de meegeleverde drivers (eerst de huidige drivers deinstalleren).
 • page_fault_in_nonpaged_area waarschijnlijk. Veelal een geheugenprobleem. Als je hem weer ziet, noteer dan ook de onderste regel, met "stop error 0x0000050…" oid.
 • [quote:b4fd31ba8b="gerben"]page_fault_in_nonpaged_area waarschijnlijk. Veelal een geheugenprobleem. Als je hem weer ziet, noteer dan ook de onderste regel, met "stop error 0x0000050…" oid.[/quote:b4fd31ba8b]

  Dit kan wel even duren, dus niet ongerust zijn, maar hier komt nog een antwoord op
 • [quote:2d22f2f802="rataplantje"]Volgens mij is het mijn geluidskaart: Hercules muse DVD 5.1 die de boosdoener is, want als ik de updates binnenhaal krijg ik te zien dat er een updates zijn voor deze, maar deze zijn ouder als diegene op de website van hercules zelf. En dat vindt ik eigenaardig dat het hierdoor misloopt.[/quote:2d22f2f802]Dit komt vaker voor. Het nieuwste is soms niet het beste. Zelf recentelijk gehad met een Nvidia videokaart en een onboard Sis7012 onboard geluidskaart. Gelukkig werkte de veilige mode nog, zodat ik de drivers weer kon verwijderen. In het algemeen voorzichtig zijn met het installeren van drivers. Bij voorkeur gescheiden van de overige updates. Anders blijft het onduidelijk waar de problemen vandaan komen. Die Nvidia update is overigens een lastige omdat Microsoft die standaard selecteerde.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.