Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Media Portal en Medion 8383XL probleem

2 antwoorden
  • Hoi, Ik heb -na wat omzwervingen op Linux- geprobeerd om Media Portal te installeren op m'n Medion 8383XL (XPhomeSP2, 3.4GHz P4). Downloaden en installeren lijkt allemaal foutloos te gaan, maar de software herkend de tuner kaart niet (lijkt een Philips 7134 te zijn?). Weet iemand hoe dit aan de praat te krijgen? Volgens wat pointers bij de Media Portal site zou deze ondersteund moeten zijn. Het lijkt me een aardig alternatief voor WME, zeker voor de megeleverde Cyberlink PowerCinema sofware (traag, slecht te configureren, geen flexibiliteit). Graag advies! -Edwin
  • [quote:bc87844951="PCeddie"]Hoi, Ik heb -na wat omzwervingen op Linux- geprobeerd om Media Portal te installeren op m'n Medion 8383XL (XPhomeSP2, 3.4GHz P4). Downloaden en installeren lijkt allemaal foutloos te gaan, maar de software herkend de tuner kaart niet (lijkt een Philips 7134 te zijn?). Weet iemand hoe dit aan de praat te krijgen? Volgens wat pointers bij de Media Portal site zou deze ondersteund moeten zijn. Het lijkt me een aardig alternatief voor WME, zeker voor de megeleverde Cyberlink PowerCinema sofware (traag, slecht te configureren, geen flexibiliteit). Graag advies! -Edwin[/quote:bc87844951] http://www.linuxquestions.org/questions/archive/18/2003/07/3/69942 mischien heb je hier wat aan, van wat ik begrepen het is het een aa7143 chipset het werkt wel alleen het geluid is een omweg

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.