Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Packard Bell Easy DVD Recorder

5 antwoorden
  • Heeft iemand hier toevallig al ervaringen met de vrij nieuwe [url=http://www.packardbell.nl/products/node1795.asp]Packard Bell Easy DVD Recorder[/url]? Met googelen kom ik alleen [url=http://www.planetenumerique.com/article.php3?id_article=181]deze[/url] Franse test tegen, en dat is nou niet gelijk m'n sterkste taal. Maar het eindoordeel is geloof ik wel positief. Voordeel van dit apparaat is dat je kunt afspelen en opnemen én dat het tegelijkertijd compatibel is met o.a. DivX. Lijkt me wel handig, maar ik heb totaal nog geen ervaringen met dit soort apparaten, waar je op moet letten en zo, vandaar m'n vraag hier.
  • Ik heb geen ervaring met die speler, maar wat betreft je probleem met de Franse taal heb ik nog wel een kleine tip: je kunt de url van de pagina eens door Babelfish gooien en kijken wat die daar van maakt: http://world.altavista.com/babelfish/tr Ik heb 'm net even van F -> NL laten vertalen en daar rolt een op zijn minst 'merkwaardige' vertaling uit... ;-)
  • Wat betreft het afspelen van discs zit je bij dat apparaat zeker goed. Er zijn maar weinig dvd-recorders die divx al kunnen afspelen. Voor het geld is het een superding , zou je geen andere aan kunnen raden voor die centen. Succes
  • [quote:eba7189dac="Captain_Kansloos"]Ik heb 'm net even van F -> NL laten vertalen en daar rolt een op zijn minst 'merkwaardige' vertaling uit... ;-)[/quote:eba7189dac] Ja....is wel lachen [off-topic]: '[i:eba7189dac]Het gerookte zwarte plastic van de voorgevel schittert zoals s’il d’être in de was gezet kwam. Hij neemt met grijs van het raamwerk een beslissing. L’ensemble maakt een indruk van robustesse los[/i:eba7189dac]'. of '[i:eba7189dac]De la DVD n’est natuurlijk niet gelegen op het centrum maar op de linkerkant van het platina. Hij wordt discreet door een valdeur verborgen[/i:eba7189dac]'. [/off-topic :) ] @Ravager: bedankt voor je reactie, ik zal het ding eens gaan bekijken in de winkel.
  • ik weet het, erg oud thread, maar ik vroeg me af of er ondertussen meer eigenaars van zo'n ding zijn. ik zit er op het moment ook naar te kijken en wil wel wat gebruikerservaringen horen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.