Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

fouten in DVD

3 antwoorden
  • Ik heb een DVD gebrand die (volgens nero) succesvol was gebrand. Tijdens het kijken shockt de DVD af en toe. Dus ik wou de dvd nog een keer opnieuw gaan branden. Dit maal door de oude DVD te laden in DVD Shrink. Op deze manier de structuur op nieuw te zetten. Maar deze geeft als fout: DVD Shrink encountered an error and cannot continue. Faild to read "E:\" Kent iemand dit probleem of kent iemand een programma die dit kan oplossen? Alvast bedankt,
  • ik heb inmiddels weer meer info. Ik had hiervoor ook een vraag op dit forum. Die ging over het 60 min. duren van dvd branden. Ik moest van de DVD brander de jumper op master zetten en die andere op slave (dvd-rom) zetten. Nu leest die dus niet goed meer want ik heb het nog een keer geprobeert zonder die dvd-rom, alleen met de brander en er waren geen fout meldingen. Wat kan ik doen zodat beide stations goed functioneren.
  • [quote:9437c817c0="boudewijn2000"]Ik heb een DVD gebrand die (volgens nero) succesvol was gebrand. Tijdens het kijken shockt de DVD af en toe. Dus ik wou de dvd nog een keer opnieuw gaan branden. Dit maal door de oude DVD te laden in DVD Shrink. Op deze manier de structuur op nieuw te zetten. Maar deze geeft als fout: DVD Shrink encountered an error and cannot continue. Faild to read "E:\" Kent iemand dit probleem of kent iemand een programma die dit kan oplossen? Alvast bedankt,[/quote:9437c817c0] Ja, dan is hij gewoon niet goed gebrand met nero, weet niet of je hem nog een keer kan branden ? als je hem wel kan lezen via je computer bij deze computer, kan je alle files op je hardeschijf gooien, en daar een image van maken, en die opnieuw branden met dvd dycrypter ofsow.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.