Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Dvd speler haakt af en toe -- [Vraagje]

5 antwoorden
  • Ik heb al een maand of 2 een nieuwe dvd speler, namelijk de Samsung DVDhd935 maar hij blijft de laatste tijd heel erg vaak hangen. En zowel bij normale dvds als gebrande dvds doet hij dat. Ook het laden van een cd/dvd duurt heeel lang, en vaak ook gewoonweg NIET. Nou heb ik een CD lens cleaner gekocht, zo'n cd met 2 borsteltjes waar mee ik de lens schoon kan maken. Maar zeggen jullie ga er gelijk mee naar de winkel, of probeer eerst de lens schoon te maken? Ook nog iets, ik heb dan wel een cd lens cleaner gekocht, maar maakt dat veel verschil als ik hem gebruik voor mn dvd speler? of is dat echt specifiek voor een cd speler? pls help
  • kan niemand me helpen? :(
  • Kennelijk niet, anders hadden ze zich al gemeld. Kicken is btw niet persee nodig al zo snel. Maargoed: Cleaning cd's zijn bruikbaar, maar af te raden, omdat ze niet echt gezond zijn voor je speler volgens mij. Heb je nog garantie, dan moet je gewoon terug gaan naar de winkel.
  • [quote:b3b1287e5f="Comp-Freak"]Kennelijk niet, anders hadden ze zich al gemeld. Kicken is btw niet persee nodig al zo snel. Maargoed: Cleaning cd's zijn bruikbaar, maar af te raden, omdat ze niet echt gezond zijn voor je speler volgens mij. Heb je nog garantie, dan moet je gewoon terug gaan naar de winkel.[/quote:b3b1287e5f] Ja, heb dat ding net 2 maanden ofsow?
  • Dan kan je gewoon het beste voor garantie gaan en niet verder klooien met schoonmaak cd's, die kunnen alleen maar voor problemen zorgen zodat je garantie vervalt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.