Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Mijn dvd-rom speler speelt geen dvd+r cdtjes af

7 antwoorden
  • Ik heb een dvd+r cdtje, maar ik kan die niet op mijn computer afspelen. Maar ik heb wel een dvd speler in me computer zitten. Weet iemand hoe ik kan zorgen dat mijn dvd speler dit cdtje wel afspeelt?
  • Is je DVD-speler wel geschikt voor DVD+R? Ga dat ff na. Daarvoor moet je ff het merk/type opzoeken. En dan in je handleiding of op internet opzoeken.
  • Het is gewoon een standaard dvd speler er staat geen merknaam op. Er staat wel dat ie 16X dvd-rom afspeelt maar misschien heb je gelijk dat ie gewoon geen dvd+r kan afspelen.
  • Wellicht dat je via apparaatbeheer merk/type kan achterhalen. Zo niet, download en installeer dan eens Everest Home. Zie hier: http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1&lang=en
  • heb everest gedownload maar hij kan inderdaad geen dvd+r afspelen. maar is er geen programma ofzo waar je mee kan zorgen dat ie tog dvd+r kan afspelen. ik heb het namelijk alleen maar ff nodig om iets te installeren.
  • [quote:3593162c66="broodjooster"]heb everest gedownload maar hij kan inderdaad geen dvd+r afspelen. maar is er geen programma ofzo waar je mee kan zorgen dat ie tog dvd+r kan afspelen. ik heb het namelijk alleen maar ff nodig om iets te installeren.[/quote:3593162c66] Nee, denk zelfs niet dat het gezond is om vaak te proberen...
  • Heb je ook een DVD brander, die wel DVD+R ondersteund? Anders zou je het misschien via dat apparaat kunnen installeren. En vraag anders ff aan de eigenaar van de schijf of die een kopie op een DVD-R wil zetten. Misschien dat hij instaat is om het op die manier te kopieren voor jou. Ik neem dat je speler wel DVD-R aankan?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.