Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Could not perform Endtrack

8 antwoorden
  • Ik heb een NEC 3500 die perfect dvd's brandt. Nu wil ik er een cd'tje mee branden en hij geeft telkens de foutmelding na enkele percenten 'could not perform Endtrack'. Ik gebruik Nero om te branden... Uit google leid ik af dat dit probleem nog voorkomt maar een echte oplossing kwam ik niet tegen. Iemand een idee?
  • Brand eens op een iets lagere snelheid. Ik heb ook problemen als ik op maximale snelheid brand. 32x of 40x is geen probleem, 52x gaat bijna gegarandeerd mis.
  • [quote:c62518e20f="gerben"]Brand eens op een iets lagere snelheid. Ik heb ook problemen als ik op maximale snelheid brand. 32x of 40x is geen probleem, 52x gaat bijna gegarandeerd mis.[/quote:c62518e20f] Ik brand altijd op de laagste snelheid, in dit geval was het 8x...
  • Hmm, dan vrees ik dat de de conclusie voor de hand ligt: brander overleden.
  • [quote:6f2d3a6436="gerben"]Hmm, dan vrees ik dat de de conclusie voor de hand ligt: brander overleden.[/quote:6f2d3a6436] Maar ik heb er net nog drie dvd's mee gebrand... Hij is ook nog maar een maand of vijf oud, NEC 3500. Maar als hij stuk is geen probleem heb nog garantie maar kwestie dat ik mij niet belachelijk maak in de winkel dat hij daar wel cd's brandt :wink:
  • Je kunt nog eens een andere ide kabel proberen; het ding in een andere pc zetten; ander merk cd's proberen. Als dat allemaal ook niet lukt, heb je waarschijnlijk toch een maandagmorgenkaterexemplaar in huis.
  • Net terug van de winkel, heb een NEC DVD RW ND-3540A in de plaats gekregen... Deze was wel zo'n 25 euro goedkoper dan mijn 3500 toen maar goed. Ze mochten hem normaal niet direct terugnemen en hebben dat toch gedaan dus heb ik maar niets gezegd...
  • Nou, mooi toch? En nou maar hopen dat deze beter brandt... ;)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.