Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

MP3 bewerken

12 antwoorden
 • Ik heb van BBC een stel legale MP3-downlods die ik op schijfje voor in de auto wil zetten ("aardige" uitvoeringen van symfoniën Beethoven) Alleen zit er 9x een gesproken inleiding op die MP3 files, die ik liever kwijt ben. Waarmee kan ik die dingen onthoofden
 • probeer Audacity eens (freeware): http://audacity.sourceforge.net/
 • Met Nero moet het ook lukken. 8)
 • Nadeel van editors als Audacity of de Nero-editor is dat ze het bestand eerst naar wav decoderen, bewerken en daarna weer naar mp3 encoderen. Bij deze laatste slag treedt kwaliteitsverlies op. Je kunt daarom beter een tooltje gebruiken dat direct mp3-bestanden kan bewerken, zoals bijvoorbeeld [url=http://home.hccnet.nl/p.luijer/]MP3Cutter[/url].
 • [quote:5c5c71a606="mephi"]Nadeel van editors als Audacity of de Nero-editor is dat ze het bestand eerst naar wav decoderen, bewerken en daarna weer naar mp3 encoderen. Bij deze laatste slag treedt kwaliteitsverlies op. Je kunt daarom beter een tooltje gebruiken dat direct mp3-bestanden kan bewerken, zoals bijvoorbeeld [url=http://home.hccnet.nl/p.luijer/]MP3Cutter[/url].[/quote:5c5c71a606] Je idee bevalt me buitengewoon. Echter als ik versie 3 wil downloaden krijg ik niet thuis, of beter gezegd: " Not Found The requested URL /p.luijer/mp3cutter301.zip was not found on this server. Apache/1.3.26 Server at home.hccnet.nl Port 80 " Nog een hint? b.v.d.
 • [url=http://www.google.nl/search?q=mp3cutter&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:nl-NL:official]mp3cutter[/url]
 • [quote:6cab91359a="Martijn Hogendorf"][url=http://www.google.nl/search?q=mp3cutter&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:nl-NL:official]mp3cutter[/url][/quote:6cab91359a] Dan kom ik toch via een omweg op dezelfde site uit waar ik versie 3 niet van kan downloaden zoals eerder omschreven. De versie 4 kan ik wel krijgen maar volgens mij is dat een Beta Versie die nooit is afgemaakt of vergis ik me. Ik ben inmiddels wel wat shareware v.e. ander "merk" tegengekomen. Voor het geval iemand iemand versie 3 "in voorraad heeft" zou ik het graag vernemen. Ik weet zo gauw niet hoeveel er in het forumpostbusje mag maar anders kan ik via dat busje wel mijn emailadres geven.
 • Zo te zien werkt [url=http://www.softpedia.com/progDownload/MPCutter--Build--Beta-Download-16288.html]deze [/url] wel.
 • [quote:3c593dc2ef="gerben"]Zo te zien werkt [url=http://www.softpedia.com/progDownload/MPCutter--Build--Beta-Download-16288.html]deze [/url] wel.[/quote:3c593dc2ef] Ja die werkt! Is wel eerder genoemde "Beta-Versdie" zonder ingebakken helpfile met omweg heb ik inmiddels wel een gebruiksaanwijzing Websites in worddocument geplaatst.Ik vindt het niet erg intuïtief werken( maar ben en gigantische leek met dit spul) dus zal een dezer dagen eens kijken of ik er uitkom en of het goed werkt. Iemand met gebruikerservaring??
 • Aanvulling Na wat klooien met knopje valt er zonder al te veel studie wel goed mee te werken.
 • Nero zoals de collega eerder ook aangeeft, op eigenschappen klikken als je een mp3 hebt toegevoegd, en dan op splitsen, Bestandje afspelen met je mediaspelertje en kijken op welk punt je het geknipt wilt hebben, vervolgens dat frame aangeven bij begin en eind, let op hij ziet geen uren dus doortellen in minuten in Nero.
 • directcut http://www.wintotal.de/softw/index.php?rb=46&id=737 Daarmee kan je ook opnemen direct in mp3 formaat. Jack Marotick

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.