Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

dvd rw wissen

6 antwoorden
  • heb enkele dvd's rw gekocht om deze te hergebruiken. Nu lukt het mij niet om de gegevens(in dit geval 2 films) te wissen. Ook via Nero,optie wissen lukt het niet. Krijg de mededeling dat er geen rw in zit en deze zodoende ook niet gewist kan worden.
  • Sommige DVD-recorders hebben een firmwareupgrade nodig om bepaalde DVD-r's of DVD-rw's te kunnen gebruiken. Welk type DVD-recorder heb je? Heb je wel eens een firmwareupgrade gedaan? Anders kun je kijken op de site van de fabrikant of er een nieuwere firmware beschikbaar is. Kun je andere DVD-r's en rw's overigens welgoed lezen?
  • Controleer of de DVDRW's DVD+RW of DVD-RW zijn. En of je brander deze ook ondersteund. Niet alle branders ondersteunen zowel + als -.
  • Bedankt voor jullie snelle antwoorden!! Probeerde gisteren op mijn Acer laptop te wissen met een Matshita UJDA 760 DVD Dual(mbv Nero), lukte dus niet, echter met mijn pc wel succes! AOpen DUW 1608/ARR. Staat dat Dual voor zowel + als - ?
  • nee, dat staat voor double/dual layer brander, dat zijn branders die ook DVD kunnen branden met 2 lagen, deze hebben een opslagcapaciteit van 8.5GB. als de brander de mogelijkheid heeft om zowel + als - DVD's te branden dan wordt dat vaak geschreven met het plusminus teken (die ik hier op de een of andere manier niet kan neerzetten).
  • zo bedoel je DVD±RW? (600e berichtje)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.