Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Microfoon

4 antwoorden
  • Hey allemaal, Een vriend van mij heeft een logitech headset, alleen heeft hij nu het probleem dat het geluid vanuit zijn microfoon heel zacht is en hij het met geen mogelijkheid harder krijgt, ik weet zo snel geen goede oplossing, heeft er iemand een idee?
  • Hij is wel op de mic ingang aangesloten? niet op de line in Ga anders eens naar Start>alle programma's>Bureau-accessoires>entertainment>volumeregeling Ga daar naar opties en zet een vinkje bij 'geavanceerde volumenregelingen' Klik vervolgens op 'geavanceerd' onder aan het mic kanaal, er opent een nieuw venster, kijk of daar in het kader 'Overige Instellingen' een vinkje staat in het keuzevakje '1 20dB-versterking'. Zet verder in volumeregeling ook het volume van het mic kanaal niet te laag, wanneer ik hem gebruik zet ik hem meestal op iets van 20%.
  • een antwoord geven kan geen kwaad hoor
  • [quote:950396a3a9="kid jansen"]een antwoord geven kan geen kwaad hoor[/quote:950396a3a9] Ik dacht dat die jongen zelf antwoord ging geven. Maar hij heeft het opgelost... Erg bedankt voor je antwoord...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.