Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Geen geluid meer na gebruik hoofdtelefoon

None
3 antwoorden
  • Hoi allemaal,

    Ik heb het volgende probleem:

    Ik heb een Dell Dimension 8300 voorzien van een Soundblaster Audigy 2 geluidskaart en aan de voorzijde van mijn kast heb ik, naast 2 USB poorten, een hoofdtelefooningang. Na aankoop van een hoofdtelefoon heb ik deze gebruikt en aangesloten op de hoofdtelefoon ingang aan de voorzijde van mijn PC. Mooi geluidje. De instellingen van de geluidskaart sprongen bij het aansluiten van de hoofdtelefoon automatisch over naar de hoofdtelefoon.

    Ik wilde echter weer hardop van mijn geluid genieten in mijn kamer dus haalde ik de hoofdtelefoon er uit. Ik zag dat de geluidskaartinstellingen terug sprongen naar 5.1 surround-systeem maar ik hoor tot op heden geen geluid.

    Ik ben alle instellingen nagelopen, heb de windows XP pro probleemoplosser doorgelopen, heb de driver voor de geluidskaart opnieuw geinstalleerd, heb het apparaatbeheer nagekeken op conflicten, maar niets mocht baten, met als resultaat dat ik alleen via de hoofdtelefoonaansluiting aan de voorzijde kan genieten van geluid.

    In de Human interface devices heb ik een aantal apparaten uitgeschakeld, en vervolgens weer ingeschakeld (moest ivm een game). Ik verbeeld me dat daar ook iets mist na het inschakelen. Kan het daar iets mee te maken hebben?

    Ik hoop dat jullie mij aan een oplossing kunnen helpen. Alvast bedankt!
  • Nou, de oplossing is gevonden. Ik wilde het bericht weer verwijderen, maar dat mag ik niet (???), vandaar deze reply.

    U mag nieuwe onderwerpen plaatsen
    U mag reacties plaatsen
    U mag uw berichten bewerken
    [b:a98ee235e2]U mag uw berichten niet verwijderen[/b:a98ee235e2]
    U mag stemmen in polls

    De oplossing zat m in het feit dat er op een of andere manier een vinkje was blijven staan voor 'alleen digitale uitvoer'. Daar kon mijn 5.1 setje niet mee overweg. Hoe het vinkje er is gekomen weet ik niet, maar hij is nu weer weg!
  • Je kan op dit forum je posts niet verwijderen. Moet dat persee, dan doen de mods dat. Maar in dit geval komt het er op neer dat het topic vanzelf wegzakt zodra er geen reacties meer komen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.