Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

S/PDIF

7 antwoorden
  • Ik heb een nieuw moederbord maar nu zit er alleen een S/PDIF uitgang op. En aan m'n 5.1 speakers zitten gewoon 3 m.jacks, die kan ik daar dus niet op aansluiten heeft iemand een oplossing? Is er mischien een converter voor ofzo?
  • Ik neem eigenlijk aan dat de andere aansluitingen er ook wel moeten zijn, maar misschien met een extra bracket. Welk moederbord heb je?
  • Waarschijnlijk heeft de TS een msi moederbord, deze heeft een bracket die je op het moederbord moet aansluiten en zo 'on-board' geluid creeerd
  • Ik heb de ASUS k8v SE deluxe
  • [quote:d1fd3b4347="Criminal"]Ik heb de ASUS k8v SE deluxe[/quote:d1fd3b4347] [quote:d1fd3b4347]6 Channel Audio The K8V SE Deluxe uses an onboard Audio CODEC that lets you enjoy high-quality 6-channel audio without having to buy advanced sound cards.[/quote:d1fd3b4347] Moet er toch wel zitten... [img:d1fd3b4347]http://www.unitycorp.co.jp/images/im-products/im-s754/im-k8v/k8v_deluxe_big.jpg[/img:d1fd3b4347]
  • Ja maar die ingangen die op het plaatje staan zijn line-in mic en line-out en op de doos staat 5.1 geluid
  • dan lullen ze lekker op de doos, of je hebt niet het juiste MOBO gekregen. Ik heb hier precies dezelfde: ASUS K8V SE Deluxe. Daar zit inderdaad onboard geluid op, maar GEEN (bij mij dan) onboard 5.1 Alleen zo'n groene line-out, een line in en nog een dacht ik. Maar geen 2.1 of 5.1. Ik heb trouwens wel een 2.1 setje erop aangesloten, maar dat is alleen met de normale groene uitgang. Edit: Ik denk dat er een chip op zit met 5.1 ondersteuning. Er zit inderdaad een (zoals je kan zien op het plaatje) line-out (groen) op, en een microfoon(roze), en een line in(blauw).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.