Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Aanschaf nieuwe stereo set

5 antwoorden
  • Goede dag mijn computertotaal vrinden, Nu ik mijn oude compenenten verkoop: 2x Totem Hawk (fronts) 2x Totem Lynks (rears) 1x Totem Model One (Center) 1x Dynaudio Sub250 1x Eindversterker van Sphinx (type ben ik even vergeten, later meer) 1x Krell KAV reciever (eventueel een Primare SPA 21 met Afstands bediening) 1x Beosound 9000 cd speler 1x Krell DVD speler Ben ik op zoek naar compleet nieuwe componenten, ik wil graag overstappen op stereo en vraag mij af wat jullie mij aanraden ? Mijn budget ligt ongeveer tussen de 15.000 en 20.000 euro voor bekabeling, reciever, cd speler, dvd speler en 2 goede speakers. Ik zoek balans tussen perfect stereo geluid en het oog wilt ook wat. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Met Vriendelijke Groet, Richard Vos
  • [quote:74933e81de="hydrah"]Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. [/quote:74933e81de]Zie je, heeft Amira och gelijk gekregen... :lol: Overigens denk ik dat niemand/weinig mensen je goed kunnen helpen. Ik zou gewoon naar www.htforum.nl gaan, daar zitten de mensen met gigantisch dure spullen. Tip die ik je kan geven: Ga met een stapel cd's onder je arm naar een HIFI boer, en ga daar lekker luisteren, een paar middagen. Bovendien weet ik niet wat je mooi vind bijvoorbeeld. Overigens zou ik er wel een Velodyne subwoofer bijzetten (DD-serie), puur omdat je dan je fronts ontlast, en omdat fronts gewoon niet zo diep kunnen. Bovendien heeft de DD-serie van Velodyne digitale correctie van je in-room-response. Dus hij haalt de pieken en dalen uit de curve, die je krijgt door je kamer. Geld heb je er wel voor zie ik toch, dus dat is het probleem niet.
  • Ik zal kijken voor de subwoofer die je genoemd heb interficior Heeft iemand ervaring met de Beolab 5 ? Mijn ouders hebben de Beolab 8000 maar de beolab 5 spreekt mij meer aan door de bass en de sensor die de actieve boxen in zich hebben. Maar een buizen versterker ofzo zou dat iets zijn ? en dat over die 4 maanden, tjah het was gewoon dat ik iets anders zoek/wil ik wil wel voor uit strevend zijn met de apparatuur die ik heb in mijn kamer.
  • [quote:a5cd631bbd="hydrah"]Maar een buizen versterker ofzo zou dat iets zijn ?[/quote:a5cd631bbd]Listen and you'll see. 8)
  • Kijk ook eens op http://www.hififorum.nl/

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.